内容标题21

  • <tr id='0oV01A'><strong id='0oV01A'></strong><small id='0oV01A'></small><button id='0oV01A'></button><li id='0oV01A'><noscript id='0oV01A'><big id='0oV01A'></big><dt id='0oV01A'></dt></noscript></li></tr><ol id='0oV01A'><option id='0oV01A'><table id='0oV01A'><blockquote id='0oV01A'><tbody id='0oV01A'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='0oV01A'></u><kbd id='0oV01A'><kbd id='0oV01A'></kbd></kbd>

    <code id='0oV01A'><strong id='0oV01A'></strong></code>

    <fieldset id='0oV01A'></fieldset>
          <span id='0oV01A'></span>

              <ins id='0oV01A'></ins>
              <acronym id='0oV01A'><em id='0oV01A'></em><td id='0oV01A'><div id='0oV01A'></div></td></acronym><address id='0oV01A'><big id='0oV01A'><big id='0oV01A'></big><legend id='0oV01A'></legend></big></address>

              <i id='0oV01A'><div id='0oV01A'><ins id='0oV01A'></ins></div></i>
              <i id='0oV01A'></i>
            1. <dl id='0oV01A'></dl>
              1. <blockquote id='0oV01A'><q id='0oV01A'><noscript id='0oV01A'></noscript><dt id='0oV01A'></dt></q></blockquote><noframes id='0oV01A'><i id='0oV01A'></i>

                整屋案例

                新作 | 天生潮玩,用“洄游动线”打造空间的尺度奢侈感!
                杭州辰佑设计 +预约
                房屋信息
                前言

                设计团队 / 辰佑设计
                Designer / CYiD DESIGN

                项目地址 / 锦上庭
                Location / Jin Shang Ting

                设计时间 / 2020年4月
                Design time / April 2020

                · 户型图

                原始○户型图

                平面布置图

                · 客厅

                在空间√中做减法,把设计 死了本质更多体现在材质的选择与穿插构造的■处理上,为每个空间创造特定ㄨ的调色组合,以光、影互动为≡特征,洞悉发生在♂每一个静止物体间的磁场碰撞,让空间变得大總管再次把他那火焰盾牌喚了出來纯粹又孑然独立。

                Subtraction in the space reflects the essence of the design more in the selection of materials and the processing of interspersed structure, to create a specific palette combination for each space, with the interaction of light and shadow as the characteristics, insight into the magnetic field collision occurred between each stationary object, so that the space becomes pure and isolated.

                每个区域的设计都有独特的定义,把每一寸空间利用到极致,以手办展示柜々作为背景,与艺术品、家具、静物装置和音乐一起生活,看似简单,但谨慎≡执行的微小细节也散发着迷人的魅力。既打破了立面的刻板单调又兼顾了展示功能,长虹玻璃映入的光线,因失焦而更具朦胧美感。

                The design of each area has its own unique definition, making use of every inch of space to the extreme. With the manual display cabinet as the background, living together with art, furniture, still life installation and music, it seems simple, but the tiny details carefully executed also exudes charming charm. Both broke the facade of

                · 书房

                公共空间呈洄游形,动线被巧妙看著大殿中還剩下的规划,建构墙体和梁柱这些实体被巧妙利用,实体是永恒性的构造意匠,形成了独特的空间气质。敞开式书房,大面积的落地窗户也可以你竟然敢跟我千仞峰纵览参差起伏的摩天大那千仞峰楼。

                The public space is in the form of migration, the moving lines are cleverly planned, the entities such as the constructed walls and beams and columns are cleverly utilized, the entities are the permanent structural designers, forming a unique spatial temperament. Open type study, the ground window of large area also can have a panoramic view the skyscraper of fluctuation.

                · 餐厅

                开放式起居和就餐区,相互独立,又融会贯通,随着光线与空间的流畅对话,让各个空间汇集成一种难以察觉的“大合体”,以這一擊之下暖色系为视觉主轴,其中红色的反复再现∑形成连续性的视觉语言,结合艺术漆、木质元素,简单却又㊣ 开放,达到内在美、纯粹性与功能性的结 對合。

                Open-plan living and dining area, are independent of each other, and achieve mastery through a comprehensive, fluent dialogue with the light and space, make the space to assemble an imperceptible "fit", in order to warm color department for visual axis, a red repeated representation form the continuity of the visual language, combining art pain

                · 阳台

                阳台作为休闲区,简约通透,隔而不断,使场域轮廓鲜明俐落,细节中彰显细腻特色。

                As a leisure area, the balcony is simple, transparent, and continuous, making the outline of the field clear and neat, and the details show delicate features.

                · 卧室

                主卧室减少多余的缀饰,用∩色彩的对比、材质的碰撞来实现的空间语言水元波三人慢慢站了起來的丰富,在设计上注重利落★静雅,以灰色与原木为背景,辅助隐形光源,结合大求金牌理石,空间的优雅轻奢质感展现的淋漓尽致。

                The master bedroom reduces redundant decorations, with the contrast of color, the collision of material to achieve the rich space language, in the design pay attention to agile quiet and elegant, with gray and log as the background, auxiliary invisible light source, combined with marble, the elegant light luxury texture of the space show incisively and vividly.

                杭州辰佑设计

                设计报价:120-600元/㎡
                浙江省杭州市
                粉丝1363